Dag beste bonsaïsten,

U bent nu al zo een jaartje of vier gewend aan de NIEUWSBRIEF van Bonsai Vereniging Brabant. Dit gaat nu/ is nu verandert. Vanaf heden krijgt u geen nieuwsbrief meer.  Ik zie u al denken, hemeltje wat nu, hoe kom ik dan aan info over onze vereniging, hoe weet ik wat er allemaal leeft in de bonsai wereld. Welnu het word er voor u alleen maar eenvoudiger op, bovendien ben ik van de klaagzang af  zo van kan je geen ander lettertype gebruiken, kunnen de letteres niet groter of de letters blokken of kan je de nieuwsbrief niet eens in Word maken, tadaa, in samenwerking met onze webmaster Rene Voortwist hebben we een WEBLOG op gezet.

Alles in een nieuwer hedendaags jasje met een nog professionelere uitstraling, zalig mooi,duidelijk beeld ( anders ligt het aan uw scherm) tekst goed te lezen. Kortom helemaal geweldig, laat eens weten of u de weblog mooi vindt door de weblog te liken.

Hoe werkt het, u krijgt via de e-mail een link toegestuurd van Bonsai Vereniging Brabant en door op die link te klikken wordt u automatisch doorgestuurd naar de weblog. U kunt op de weblog uiteraard de nieuwe maar ook nog de oude berichten lezen, geweldig toch.

1066586635_34ba4063ed_b

Wij horen graag wat u ervan vindt,

Groetjes Henk Langens en Rene Voortwist.